Hyr skrivare för A3-utskrifter

På kontoret kan det hända att man vill ha en skrivare för stora utskrifter. Om man inte är beredd att köpa en A3-skrivare så kan man hyra en istället.

Hur många gånger har du tejpat ihop två A4-ark för att du saknat A3-skrivare? Kanske har det aldrig hänt. Då är det ju heller inte något problem att du inte har en sådan skrivare. För de eventuella utskrifter som man kan behöva göra hemma så räcker det oftast med en vanlig A4-skrivare.

Men på kontoret kan det mycket väl hända att man kan ha stor nytta av en A3-skrivare. Annars får man välja mellan att tejpa, och det ser ju inte särskilt proffsigt ut, eller att skriva ut så smått att det knappt går att tyda. Det är inte heller någon särskilt bra lösning.

En tekniker installerar din skrivare

Det är faktiskt inte bara de som håller på med ritningar som kan ha användning för en A3-skrivare. Många presentationer blir tydligare om de skrivs ut stort. Och excel-ark har en förmåga att svämma ut över bredderna. För dessa är en sådan skrivare ovärderlig.

Om du känner igen dig i att det kan vara ett problem att klara sig utan A3-skrivare, men inte är beredd att köpa en, så är ett tips att hyra en istället. Du kan till och med välja att hyra en enbart under tiden som ni håller på med något visst projekt där den skulle vara bra att ha. När du hyr så kommer det en tekniker och installerar och ser till att den fungerar som den ska. Smidigt och smart.