En app med körjournal och GPS

Du kommer att ha stor nytta av den smarta appen med automatisk körjournal. GPS håller reda på vart du kör, och du registrerar helt enkelt om det gäller en privat körning eller tjänsteresa.

Appen är ett exempel på Internet of Things. Med IoT kan olika elektroniska enheter kommunicera med varandra, och du behöver inte göra så mycket mer än att bara utföra dina kundbesök, besöka leverantörer eller köra ut gods. Du får din GPS-körjournal automatiskt, vilket är mycket bekvämt för dig. Med appen slipper du tråkigt pappersarbete och behöver inte sitta i efterhand och försöka minnas var du har varit eller fylla i reseräkningar för en hel månad. Appen registrerar allt.

GPS, körjournal och trängselskatt

Eftersom din GPS vet var du är och appen är uppdaterad om var och när trängselskatt gäller, har du stor hjälp av att appen hanterar detta också. Om du får använda arbetsgivarens bil privat också är det lätt att registrera vilka bilförmåner som är skattepliktiga eller inte. Löneavdelningen och ekonomipersonalen har också stor hjälp av att dina uppgifter förs över elektroniskt. Du får med appens hjälp också siffror för Skatteverket när du ska deklarera.

Begränsningar i tillåtna CO2-utsläpp gör att även dessa ska redovisas, men även detta sköter appen eftersom den har koll på hur mycket du kör och även hur mycket koldioxid din bil släpper ut. En sådan här smart app befriar dig från mycket extrajobb, för det finns så mycket där som du har nytta av, så den underlättar i ditt arbete.